İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Dede Korkut İlkokulu

Kas

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinliklerimize başlarken Emine ÇİMEN Öğretmenimizin arkadaşları ile yaptıkları çalışmadan dolayı tebrik ederiz.

Ekm

4-J Sınıfımız Öğretmenleri Fatih KILIÇ ile TEKNOFEST ziyaretini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Ülkemizin bilimsel ve teknolojik gelişmelerini yakından görerek eğitici bir ziyarette bulunuldu.

Ekm

2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı ilk gününde Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Turan BÜYÜKBEKTAŞ ve Resul DELEN Müdürlerimiz sınıflarımızı ziyaret ederek İdaremize başarılar dilediler.

Okulumuz adına kendilerine teşekkür ederiz.

Tem

Bütün hayatını mesleğine ve öğrencilerine adayan bu sene emekli olarak okulumuzdan ayrılan Gülhan VATANSEVER öğretmenimize Dede Korkut İlkokulu ailesi olarak teşşekür ederiz.

bugüne kadar yüzlerce çocuğumuzun yüreğine dokunan güzel öğretmenimize mutluluklar ve sağlıklı bir ömür dileriz.

Haz

2012 yılından beri Okul Müdürümüz olan Sayın Muharrem Akarsu Başakşehir İBB Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna Müdürü olarak atanmıştır.

Değerli müdürümüze bu güne kadar okulumuzdaki tüm emekleri için çok teşekkür eder kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Dede Korkut Ailesi sizi asla unutmayacaktır.

May

Şiddet yok masal var projesi kapsamında öğrencilerimiz chatroom üzerinden filkir alışverişinden bulundular.

Proje çalışması için öğrencilerimizle birlikte ortak slogan hazırlandı.

"Masal Tadında Şiddetsiz Günlere"

May

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI okulumuzu ziyarette bulunmuştur.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür edereiz.

BAYRAM EVDE DE KUTLANIR

BU YIL EVDE BAYRAM VAR

DEDE KORKUT İLKOKULU KUŞ BAKIŞI FOTOĞRAFLARI

Mrt

Öğretmenlerimizden Neslihan BAŞTÜRK ve Betül ÖZDEMİR'İN hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünü Anma Programı için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okullar arası İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencimize Okul Müdürümüz Muharrem AKARSU tarafınfan başarı belgesi ve hediyesi verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü için düzenlenmiş olan İstiklal Marşını okuma yarışmasında okulumuzu Anasınıfından temsil eden Yusuf Emir KÖROĞLU, ilkokuldan ise 4. sınıf öğrencimiz Hevin Muhammet ALİ 'yi göstermiş oldukları bu güzel performanslarından dolayı tebrik ederiz. Öğrencileri yarışmaya hazırlayan Öğretmenimiz Sibel AKTAŞ'a çok teşekkür ederiz.

Ock

Suriyeli öğrencilerimizin velileriyle toplumsal ve okul uyumunun nasıl olması gerektiği ile ilgili Rehberlik ve Psikoloji Danışmanı öğretmenimiz Esra ÇİMENDAĞ ve Gönüllü Eğiticimiz Zeynep KADİ'nin öncülüğünde gerçekleştirdik.

• Sosyal yardımlarının kimlerin alacağı
  • Karşılaştıkları sorunların konularına göre nereye başvuracakları
  • Okul ve aile ilişkilerin nasıl olması gerektiği,
  • Öğrencilerimizin uyum noktasında velilere düşen görevleri

Eğitmenimiz ve tercumanımız anlattı. Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle düzenlemiş olduğumuz akvaryum gezimizde

1. Balık çeşitleri
  2. Penguenler
  3. Amazon Ormanlarını

görüp aynalı labirentte eğlenceli vakit geçirdiler.

Sinema da tüm arkadaşlaıyla birlikte küçük kahramanları izlediler.